Despre noi

Echipa AlinoFoto Studio


Noi spunem povesti. Incercam sa transpunem in imagini povestea unica a fiecarei persoane. Fiecare client este personajul principal al povestii sale, iar noi ii creiem peisajul ideal unei sedinte foto pe care sa o impregneze adanc in amintirile sale. Studioul nostru este un „mic atelier” , in spatele caruia se afla un fotograf cu ani de experienta atat nationala cat si internationala, care ofera „glas” pozelor. Asadar, cand vei arata albumul apropiatilor, nu va fi necesar ca tu sa le redai povestea. Pozele vor vorbi de la sine!


Alin Chirila

Foto


Totul a inceput in Napoli (Italia) in anul 2009. Pasiunea pentru fotografie si dorinta de a reusi in arta frumoasa l-au determinat sa persevereze si sa atinga perfectiunea in aceasta directie. Pentru asta, a facut Scoala de Televiziune si Cinema din Napoli. Scoala in care a invatat cum sa spuna povesti prin imagini. Dupa ce a profesat la Radio Contact , la ziare (fotojurnalistic/fotoreporter ), cu manechinele din Iasi cat si cele din Botosani, a decis sa duca toate acestea la alt nivel. A urmat diferite curusri de formare profesionala si multa munca. Propriul studio „AlinoFotoStudio” il reprezinta pe deplin. Aici lucreaza la povestile imortalizate pe teren. Aici contureaza personajele, le pune in cea mai buna lumina si le scoate in evidenta. Alin Chirila:” Nu ma vad facand altceva, deoarece nu eu am ales fotografia, ci ea m-a ales pe mine!” Acesta are o relatie stransa si hotarata cu aparatele de fotografiat cat si de filmat, asa ca impreuna ei fac o echipa exclenta pentru evenimentul tau care merita imortalizat!Gabi Chirila

Video


Nici toate cartile din lume nu contin mai multe detalii si mai multa informatie decat cea transmisa pe undele video. De aceea, este foarte importanta si partea video a evenimentului tau! Studioul nostru, fiind unul complet, vine in intampinarea clientilor cu unul din cei mai buni videografi din Botosani. Gabi Chirila:”De foarte multi ani am inceput sa vad tot ce ma inconjoara prin „ochii” camerei de filmat. Si imi place sa fac asta pentru ca mereu vad doar calitatile, partile bune si ma ajuta sa ma focusez doar pe lucrurile care intradevar conteaza. Imi place, deoarece mereu pun in evidenta lucrurile bune, iar asta ma ajuta sa vad viata dintr-o alta perspectiva. Ma incarca cu energie pozitiva, iar acest lucru il transmit in fiecare proiect in care ma implic.”
Georgiana Hutanu

Asistent Foto Beauty


Coregraf, coordonator si asistent pentru sedinte foto beauty. Toate acestea le-am gasit la o singura persoana. Cu o experienta de peste 10 ani de modelling national cat si international, moda si fotografie, aceasta ne intregeste echipa. A urmat cursuri de actorie, dictie si miscare scenica, urmand ca mai apoi sa se perfectioneze in cadrul Facultatii de Jurnalism si Relatii Publice. Acum debuteaza in cadrul Agentiei PAG Models si pune in aplicare tot ce a invatat in tara cat si peste hotare. Georgiana Hutanu:”Mi-am dorit de mic copil sa intru in aceasta lume, si am muncit extraordinar de mult. Din anul 2007 am inceput sa invat, sa muncesc si sa ma perfectionez.Eram un copil cu un vis iar acum sunt o persoana care isi traieste visul. Am lucrat cu multe agentii din Romania si din Londa, dar pot spune cu sinceritate ca PAG Models in colaborare cu AlinoFotoStudio este cel mai frumos proiect de pana acum. Aici, fac si visul altor persoane sa devina realitate!


 

Michellina Chirila


Se spune ca cel mai frumos machiaj al unei femei este pasiunea. De aceea, Michellina Chirila a ales sa lucreze cu ceea ce o pasioneaza cel mai mult, IMAGINATIA! Aceasta lucraza in detaliu fiecare invitatie de nunta si fiecare plic de bani, pentru ca mirii sa aiba parte exact de ceea ce isi doresc. Ea este de parere ca singurul mod de a realiza lucruri minunate este sa iubesti ceea ce faci, iar ea, iubeste sa faca viitorii miri fericiti! Michellina Chirila:” Imi place sa cred ca atunci cand lucrez la fiecare invitatie in parte, lucrez si la fericirea lor, iar asta imi determina perfectiunea simetriei si imaginatiei. Mereu imi doresc si fac tot posibilul ca totul sa iasa perfect si la timp, chiar daca de multe ori, numarul invitatiilor si a plicurilor de bani imi ofera o adevarata provocare!”