PACHET EXCLUSIVE

Pachetul este compus din PACHET FOTO  2000 EURO plus PACHET VIDEO 400 EURO

1 FOTOGRAF
1 VIDEOGRAF

-Prezenţa fotografului și videografului la mire, nași, mireasă, starea civilă, biserică și sală (organizarea poate fi și diferită în funcţie de cerinţele clientului ).

-Numărul de fotografii predate este în funcţie de complexitatea și desfășurarea evenimentului.
-Ședinţa foto se realizează în timpul zilei în conformitate cu disponibilitatea dumneavoastră. De asemenea nerealizarea ei din lipsa timpului necesar nu aduce schimbări preţului pachetului de servicii.

-Şedinţa foto ,,TRASH THE DRESS“ se realizează în altă zi, în decurs de 6 luni de la data evenimentului. Se realizează într-o locaţie aleasă de comun acord cu dumneavostră, dar nu mai departe de 40 de km de locul evenimentului. După 40 de km de locaţie se calculează o taxă de combustibil în funcţie de locul ales ,,TRASH THE DRESS“ se poate face oriunde în ţară sau străinatate dacă se asigură cheltuielile de transport și cazare dacă este cazul.
Ședinţa foto ,,TRASH THE DRESS“ nu poate fi convertită în alte servicii și nu generează reduceri de preţ dacă nu o doriţi .
-Toate fotografiile sunt editate în stilul nostru așa cum le vedeti pe site, facebook sau instagram .
-Fotografiile și filmările finale editate sunt predate pe stickuri USB personalizate pentru miri, nași dar și pentru părinţii mirilor.
-Se predau fotografiile și pe platforma online dedicată, care permite vizionarea lor şi descărcarea la calitate maximă .
-Valabilitatea galeriei foto online este de un an de la data evenimentului.

-Albumul foto al mirilor este de 30×40 cm (închis) și respectiv 30×80 cm (deschis) .
-Albumul foto al nașilor este de 20×27 cm (închis) și respectiv 20×54 cm (deschis) .
-Albumul foto al parinţilor este de 15×20 cm (închis) și respectiv 15×40 cm (deschis).
-În acest pachet, albumele foto sunt mărimi mai mari faţă de celelalte pachete anterioare .
-Albumele au câte 40 de pagini și sunt printate pe hârtie foto profesională de cea mai bună calitate .
-Coperta albumului poate fi personalizată cu fotografia sau numele dumneavoatră. Aceasta poate fi din piele naturală, canvas, lemn, plexiglass sau cu pietre Swarovski .

-Tabloul CANVAS 50X70 CM se realizează după predarea fotografiilor online deoarece dumneavoatră sunteţi cei care aleg fotografia potrivită pentru casa dumneavoastră.
-În acest pachet le oferiţi nașilor și părinţilor câte un tablou canvas 40×60 cm după o fotografie aleasă de voi sau de ei .
-La biserică și la valsul mirilor se pune a doua cameră pentru a surprinde în același moment cadre diferite şi pentru a se realiza o filmare dinamică.
-Cabina foto este inclusă în acest pachet, ea vine cu printuri magnetice nelimitate și bineînţeles cu accesoriile super haioase ce vor atrage toţi invitaţii și vor pleca acasă cu cea mai frumoasă amintire.

-Cabina este inclusă în acest pachet 4 ore și vine împreună cu un operator ce vă va ajuta să aveţi cele mai nostime fotografii. Mărimea printului este de 10×15 cm și se realizează o grafică în funcţie de tematica nunţii, aleasă de dumneavoatră.

-GUEST BOOK-ul personalizat este un album confecţionat special pentru evenimentul dumneavoastră și acolo fiecare invitat poate lipi o fotografie și lăsa un gând frumos.
Dacă doriţi cabina foto mai mult de 4 ore conform pachetului, se va taxa cu 100 euro / h .

VERIFICA DACA AVEM DATA LIBERA TEL. 0735 275 009