PACHETUL SILVER

Pachetul este compus din PACHET FOTO  1200 EURO plus PACHET VIDEO 400 EURO

1 FOTOGRAF
1 VIDEOGRAF

-Prezenţa fotografului și videografului la mire, nași, mireasă, starea civilă, biserică și sală (organizarea poate fi diferită în funcţie de cerinţele clientului).

-Numărul de fotografii predate este în funcţie de complexitatea și desfășurarea evenimentului . -Ședinţa foto se realizează în timpul zilei în conformitate cu disponibilitatea dumneavoastră. De asemenea nerealizarea ei din lipsa timpului necesar nu aduce schimbări preţului pachetului de servicii.

-Sedinţa foto ,,TRASH THE DRESS” se realizează în altă zi , în decurs de 6 luni de la data evenimentului. Aceasta se desfășoară într-o locaţie aleasă de comun acord cu dumneavoastră, dar nu mai departe de 40 de km de locul evenimentului. Dupa 40 de km de locaţie se calculează o taxă de combustibil în funcţie de locul ales. ,,TRASH THE DRESS” se poate desfașura oriunde în ţara sau străinătate dacă se asigură cheltuielile de transport și cazare daca este cazul. Sedinţa foto ,,TRASH THE DRESS” nu poate fi convertită în alte servicii și nu generează reduceri de preţ daca nu o doriţi .

-Toate fotografiile sunt editate în stilul nostru așa cum le vedeţi pe site, facebook sau instagram .

-Fotografiile și filmările finale editate sunt predate pe stickuri USB personalizate, unul pentru miri și unul pentru nași .

-Se predau fotografiile și pe platforma online dedicată, care permite vizionarea lor și descărcarea la calitate maximă. -Valabilitatea galeriei foto online este de un an de la data predării evenimentului. -Albumul foto al mirilor este de 30×30 cm (închis) și respectiv 30×60 cm (deschis) .

-Albumul foto al nașilor este de 20×20 cm (închis) și respectiv 20×40 cm (deschis) . Albumul are 40 de pagini și este printat pe hârtie foto profesională de cea mai buna calitate . Coperta albumului poate fi personalizată cu fotografia sau numele dumneavoastră. Aceasta poate fi din piele naturală, canvas, lemn , plexiglass sau cu pietre Swarovski.

-Tabloul CANVAS 50×70 CM se realizează după predarea fotografiilor online deoarece dumneavoastră sunteţi cei care aleg fotografia potrivită pentru casa dumneavoastră.

-Pachetul include un bonus pentru nași, adică un tablou canvas de 40×60 cm.

-La biserică și la valsul mirilor se pune a doua cameră pentru a surprinde în același moment cadre diferite și pentru a se realiza o filmare dinamică.

VERIFICA DACA AVEM DATA LIBERA TEL. 0735 275 009