PACHET STANDARD 1400 EURO

Pachetul este compus din PACHET FOTO  1000 EURO plus PACHET VIDEO 400 EURO

1 FOTOGRAF
1 VIDEOGRAF

-Prezenţa fotografului și videografului la mire, nași, mireasă, starea civilă, biserică și sală (organizarea poate fi diferită, în funcţie de cerinţele clientului ).
-Numărul de fotografii predate este în funcţie de complexitatea și desfășurarea evenimentului .
-Ședinţa foto se realizează în timpul zilei în conformitate cu disponibilitatea dumneavoastră. De asemenea nerealizarea ei din lipsa timpului necesar nu aduce schimbări preţului pachetului de servicii .
-Toate fotografiile sunt editate în stilul nostru așa cum le vedeţi pe site, facebook sau instagram .
-Fotografiile și filmările finale editate sunt predate pe un stick USB personalizat .
-Se predau fotografiile și pe platforma online dedicată, care permite vizionarea lor sau descărcarea la calitate maximă 
-Valabilitatea galeriei foto online este de un an de la data predării evenimentului .
-Albumul foto al mirilor este de 30×30 cm (închis) și respectiv 30×60 cm (deschis). Albumul are 40 de pagini și este printat pe hârtie foto profesională de cea mai bună calitate .
-Coperta albumului poate fi personalizată cu fotografia sau numele dumneavoastră. Aceasta poate fi din piele naturală, canvas, lemn, plexiglass sau cu pietre Swarovski.
-Tabloul CANVAS 50X70 CM se realizează după predarea fotografiilor online deoarece dumneavoatră sunteţi cei care aleg fotografia potrivită pentru casa dumneavoastră.
-La biserică și la valsul mirilor se pune a doua cameră pentru a surprinde în același moment cadre diferite și pentru a se realiza o filmare dinamică.

VERIFICA DACA AVEM DATA LIBERA TEL. 0735 275 009