Parteneri

Parteneri


Oglinda foto ofera experiente noi si amuzante, aceasta va distra oaseptii, va fotografia si imprima imediat fotografia. Invitatii vor pleca acasă cu dovada unui eveniment reusit, sub forma fotografiilor magnetice personalizate, ce pot inlocui marturiile. Cu un ecran tactil de dimensiuni uriase, oglinda foto reprezinta o inovatie a momentului! Nu este doar o cabina foto, ci un dispozitiv care VRAJESTE invitatii!

Tel: 0741 / 903 431 sau 0746 / 411 088
Mail: contact@reflexiamomentelor.ro


Botosani, Iasi si orasele limitrofe


O nunta perfecta presupune o organizare perfecta. Belle FLeur nu lasa nici un detaliu la voia intamplarii oferindu-va tot ce aveti nevoie. Am considerat intotdeauna ca este foarte important sa iti alegi cu grija echipa ce iti va organiza evenimentul. Echipa care poate impartasi acelasi vis si aceeasi viziune cu tine. De aceea echipa Belle Fleur este mai mult decat un organizator si consultant de evenimente,este si partenerul de incredere pe termen lung pentru evenimentele memorabile din viata ta.

Tel: 0752 / 681.586
Mail: contact@organizarievenimente.ro


Adresa:
Strada Octav Onicescu, nr. 47
Piata Viilor

“Velvet Queen Atelier este un brand tanar din Botosani si se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc sa fie unice, sa fie diferite, sa aiba propriul stil vestimentar, sa fie mereu elegante si frumoase. Au lansat ultimele colectii in cadrul celor mai mari evenimente de fashion din Romania: Bucharest Fashion Week si Kasta Morrely Fashion Week, si au participat la numeroase evenimente din domeniul modei. Noua colectie Velvet Queen Atelier este despre femeia optimista, puternica, increzatoare si curajoasa. Pentru anul acesta, Velvet Queen vine cu o colectie noua, cu noutati in materie de croiuri si cu o imbinare de culori in tendinte, cu clasicele alb - negru. Vedem o colectie in care s-au folosit tesaturi fine, taftale, tulle-uri sau brocard-uri, dantele si broderii cu flori sau cu perle, dar si rochii create din aplicatii manuale. Creatiile brandului reprezinta femeia senzuala si decenta, simpla si extravaganta, in acelasi timp.

Velvet Queen Atelier: eleganta, feminitate, stil si atitudine! “


Andreea Cujba
Velvet Queen Atelier
0742 027 824

Stilul Italian in moda a fost lansat in Botosani in premiera prin intermediul brandului Confex, incepand cu anul 1994, odata cu lansarea primului sau magazine, aducand o noua perspective asupra modei barbatesti atat in ceea ce priveste designul vestimentar cat si a introducerii diversitatii accesoriilor indraznete in moda masculina. Maniera creative de abordare a modei, prin desig in tendinte, prin folosirea tesaturilor de cea mai buna calitate provenite de la renumiti producatori italieni, a permis extinderea rapida la nivel national a brandului si a generat un raspuns excelent al publicului fata de colectiile prezentate.

Tinutele prezentate de modelele din aceasta seara le gasiti la magazinul Confex Exclusive din Botosani.